StoryEditor

Golem: príležitosť pre malé a stredné podniky

06.12.2001, 23:00

Dať príležitosť prezentovať výsledky úspešným malým a stredným podnikom, ako aj obciam a mestám je cieľom súťaže Golem, ktorú včera oficiálne vyhlásili jej organizátori Slovenská ratingová agentúra, a. s., a Ecopress, a. s., vydavateľ Hospodárskych novín. Generálnym partnerom prvého ročníka podujatia je ČSOB.
Prihlásiť sa do súťaže môžu výrobné podniky a podniky orientované na služby do 250 zamestnancov, účtujúce v systéme podvojného účtovníctva, ktorých objem tržieb neprekročil 1,5 mld. Sk. Firmy musia mať zároveň účtovné závierky za posledné tri roky pred prihlásením do súťaže auditované nezávislým audítorom. Pre mestá a obce neplatí žiadne obmedzenie. Uzávierka prihlášok prvého ročníka podujatia je 30. apríla 2002. Súťažiace subjekty bude na základe finančných kritérií (vývoj bilančnej sumy, ziskovosť atd.) a nefinančných kritérií (tvorba zisku z core biznis, atď.) posudzovať deväťčlenná komisia. Víťazov v jednotlivých kategóriách vyhlásia v júni budúceho roka. Ceny získajú traja najlepší účastníci v každej kategórii.
Ďalšie informácie o súťaži sú prístupné na internetovej stránke www.sutazgolem.sk. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na sekretariáte súťaže v redakcii Hospodárskych novín a na uvedenej internetovej adrese.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. apríl 2024 08:46