08.11.2004, 23:00

HNClub
V piatok 12. novembra bude HNClub v Košiciach. Uskutoční sa o 11.00 hod. v hoteli Slovan na tému Podpora podnikania a investícií v regiónoch Slovenska. Hosťom tohto pravidelného diskusného fóra Hospodárskych novín bude minister hospodárstva Pavol Rusko. Generálnym partnerom podujatia je U.S. Steel Košice, s. r. o.

Strany sľubujú
Koaličné strany sa v posledných týždňoch predbiehajú v prezentovaní konkrétnych cieľov, ktoré plánujú do konca volebného obdobia splniť.
s. 2

V hre je ropa
Turecká armáda sa pripravuje na možnú vojenskú intervenciu v severnom Iraku. Len keby bolo treba zabrániť tamojšej kurdskej menšine, aby prevzala kontrolu nad náleziskami ropy v okolí Kirkúku.
s. 7

Mŕtvi v bývalej kolónii
Krvavý víkend v Pobreží Slonoviny vysvetľujú Francúzsko i africký štát po svojom.
s. 8

Boja sa čínskeho tovaru
USA možno sprísnia dovoz čínskeho textilného tovaru na svoje územie. Pritom od 1. januára sa rušia kvóty na dovoz čínskeho textilu na územie EÚ a aj USA.
s. 13

VW ušetrí na šéfoch
Podľa plánu personálneho riaditeľa Volkswagenu Petra Hartza sa vrcholný manažment firmy vzdal časti platov.
s. 16
Snímka Reuters

Opatrní bankári
Globálna ekonomika nedosiahne v budúcom roku taký silný vzostup ako v tomto, konštatovali včera v Bazileji šéfovia desiatich hlavných svetových centrálnych bánk.
s. 17

zajtra v hn
Príloha: Európa
V Bruseli chcú obmedziť vplyv lobistov * V Rakúsku už nepotrebujete pri získaní zamestnania povolenie na pobyt * Z programu SAPARD získalo najviac západné Slovensko * Chcete žiadať peniaze z fondov Európskej únie?

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 03:09