DomFacebook/Brady DeAngelo
StoryEditor

Neuveriteľný príbeh tiktokerky: Od sponky do vlasov sa dostala až k vlastnému domu

kov19.12.2021., 10:37h
Odhodlanej žene sa v živote udial priam rozprávkový príbeh. Po roku a pol tvrdej driny sa jej podarilo prebojovať od sponky do vlasov až k domu. To všetko vďaka výmennému obchodu.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak si fanúšikom seriálu The Office pravdepodobne vieš, ako tento obchodný systém funguje: začneš s niečím malým, ako napríklad špendlík, a postupne ho vymieňaš za položky čoraz väčšej hodnoty, až kým neskončíš s vecou, po ktorej naozaj túžiš ako napríklad ďalekohľad alebo čokoľvek iné, čo by si chcel.

Demi Skipper zo San Francisca, to však posunula na iný level. Od sponky do vlasov sa jej výmenným obchodom podarilo postupne dostať až k domu v Tennessee, a celú svoju cestu za vysnívaným obydlím dokumentovala vo videách na TikToku. Ale poďme po poriadku.

Inšpirujúci príbeh

Na začiatku mala Demi iba malú sponku do vlasov značky Craigslist. Tú vymenila za o niečo cennejšie náušnice a v priebehu mesiacov sa jej podarilo dopracovať k čoraz hodnotnejším veciam. Postupne obchodovala so všetkým, od rozbitých áut, až po diamantové náhrdelníky. Píše portál UNILAD. Výmeny jej vychádzali, až sa dostala k darčekovej karte Chipotle, ktorú vymenila za tri traktory. 

​Karta celebrít Chipotle má hodnotu 20 000 dolárov a poskytuje jej majiteľovi neobmedzené množstvo jedla zo siete reštaurácií. V tom bode jej fanúšikovia na TikToku prestali veriť, že by to dokázala vymeniť za položku rovnakej či vyššej hodnoty. To bol však omyl.

Po mesiacoch hľadania, sa jej ozvala „najväčšia fanynka" reštaurácie Chipotle, ktorá za kartu ponúkla off-the-grid príves s powerwallom Tesla a solárnymi panelmi v hodnote 40 000 dolárov. Demi sa okamžite chopila príležitosti, avšak nevedela, že ju čaká najťažší obchod jej kariéry.

Najprv musela vymyslieť spôsob, ako dostať príves z Kanady do USA s uzavretými hranicami kvôli pandémii, no zanedlho sa dozvedela, že kolesá na prívese sú v USA nelegálne a nemožno ich vymeniť. Spoločnosť, ktorá vyrába prívesy, nezaplatila svoje poplatky ministerstvu dopravy USA, a jej príves uviazol v Kanade.

Po tom, čo celé týždne každý deň volala na oddelenie dopravy a sama sa ponúkla, že si vybaví papiere, musela čakať tri mesiace, kým mohla priniesť príves domov. A to ešte netušila, že ju o chvíľu čaká jej životný obchod.

Po príchode domov, sa jej totiž ozvala žena, ktorá celý čas sledovala jej cestu na TikToku a ponúkla jej na výmenu za príves dom. Domček s dvoma malými spálňami, kuchyňou, obývacou izbou a kúpeľňou, Demi Skipper opísala ako „dokonalý“. Po roku a pol bola jej inšpirujúca cesta na konci.

No nie je tento príbeh inšpirujúci? 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 23:17