Japonec chce žiť ako pes.X/zeppet/
StoryEditor

Muž chce žiť ako pes, na zvieracie kostýmy minul tisíce eur. Najnovší mu umožňuje vrtieť chvostom

rev04.05.2024., 10:00h

Túžil tráviť život ako najlepší priateľ človeka, a tak sa ním stal. Japonec na zvieracie kostýmy minul tisíce dolárov, aby si splnil bizarný sen.

Lajkuj Brainee.sk na

Chodí po štyroch, v parku sa hrá s loptičkami či frisbee a váľa sa po zemi. Muž z Japonska si splnil svoj podivný sen a rozhodol sa žiť ako pes. 

Svoju záľubu v prezliekaní sa do realistických psích kostýmov si nenecháva pre seba a pravidelne zverejňuje videá na sociálnej sieti. 

image

Manželia celé dni pátrali po svojej stratenej mačke. Neskôr zistili, že ju omylom zabalili do krabice poslali do Amazonu

Najskôr kólia, teraz aljašský malamut

Psí život sa môže zdať naozaj lákavý. Žiadne povinnosti len hranie a jedlo, teda ak sa dostane do dobrej rodiny. Neznámeho muža z Japonska, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje pod prezývkou Toco táto vidina zlákala natoľko, že si dal vyrobiť psí kostým a žije ako pes.

Najskôr si nechal vyrobiť kostým kólie, v ktorom sa špacíruje ulicami mesta. Najnovšie sa na youtube pochválil novinkou - kostýmom aljašského malamuta. Vďaka nemu pôsobí realistickejšie a môže aj vrtieť chvostom.

Ľudí zjavne zaujíma pozorovať Tocove dobrodružstvá. Jeho videá na youtube majú totiž milióny zhliadnutí.

image

Dovolenka so štvornohým priateľom? Spoločnosť ponúka letenky pre psov

Skutočné psy neoklame

Pred niekoľkými rokmi sa neznámy Japonec na svojom profile na Twitteri zveril, že by chcel žiť ako pes. V roku 2022 si nechal vyrobiť prvý realistický kostým kólie a začal zverejňovať videá, ktoré zachytávajú jeho dobrodružstvá. V psom kostýme chodí na prechádzky, necháva sa škrabkať a nepohrdne ani loptičkou. 

Hoci sa so svojím bizarným koníčkom chváli na sociálnych sieťach, vystupuje anonymne a svoju identitu odmieta prezradiť. Obáva sa totiž reakcie svojich blízkych, ktorí by mohli túto jeho vášeň považovať za divnú.

Hoci ľudí jeho realistický kostým často mätie, skutočné psy tak ľahko neobalamutí. Tie hneď zavetria, že s týmto štvornohým tvorom niečo nie je v poriadku.

Nejde o lacný koníček

Realistické psie kostýmy, ktoré vyrába spoločnosť Zeppet nie sú lacnou záležitosťou. Toco je však svojej túžbe stať sa psom oddaný natoľko, že je ochotný do tejto záľuby investovať. Za svoj prvý kostým kólie zaplatil približne 2 milióny jenov, čo je v prepočte niečo vyše 12-tisíc eur.

Toco však nedávno predstavil svoju novú a vylepšenú investíciu, aljašského malamuta, ktorý nielenže vyzerá realistickejšie, ale dokáže vďaka nemu vrtieť chvostom a pohybovať papuľou. Koľko peňazí utratil za nový kostým nie je známe, no dá sa predpokladať, že to bolo viac ako v prvom prípade.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. máj 2024 12:12